Nog maar 4 dagen...
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Lotte
12 November 2008 | Nederland, Deventer
Hallo allemaal!
Daar is het dan. Mijn eerste bericht op deze blog. Maar stel je er nog niet teveel van voor, ik zit nog gewoon thuis achter de computer. Ik heb net mijn boterham met oerhollandse kaas en beker karnemelk op en ik geniet nog van het heerlijke grauwe regenachtige weer hier. Het is niet voor te stellen dat ik over een week in Ghana zit met 30 graden Celsius, tussen de malariamuggen en in al het stof. Ik heb er zin in! Maar voordat de grote reis begint, ga ik nu nog snel de laatste aflevering van Grey's Anatomy kijken, samen met mijn zusje. Nu kan het nog, en dat is natuurlijk óók heel belangrijk :P
Jullie horen snel van me!
Liefs Lotte
Jullie horen snel van me!
Liefs Lotte
12 November 2008 - 11:18
Roland:
Lotte,
we volgen je met belangstelling.
Grtx. Roland -
12 November 2008 - 14:56
Marloes:
En wat voor een Grey's Anatomy! -
12 November 2008 - 16:02
Myrte:
lotte ik heb me al aangemeld om van je op de hoogte te blijven!!;)
Heb je zat. een leuk afscheid feest gehad??!!
Heel veel succes en plezier gewenst!!!!
xxx -
12 November 2008 - 17:43
Eva:
Hee nicht,
Ik wens je een veilige reis, lieve mensen & fantastische avonturen toe! En natuurlijk sterkte met het afscheid van de family & het vriendje!
Dikke kus
Eva
16 November 2008 - 16:37
Edith:
Hee Lotte,
En nu zit je in het vliegtuig, je hebt nog maar een uurtje te gaan en dan land je in Ghana!
Spannend zeg!
Ik sprak je familie nog even, ze waren wel een klein beetje verdrietig dat je nu echt weg bent.
We kijken uit naar je avonturen, en zijn stiekem een klein beetje jaloers.
Dikke zoen,
Frank en Edith
16 November 2008 - 20:35
Joyce:
Hee!
Veel plezier en succes he! Hopelijk zoemen de mugjes niet zo irritant als hier ;)... ik ga maar eens aan mijn casusverslag voor mijn verpleegstage beginnen. Je vertrok vandaag he :D?
-x- Joyce -
17 November 2008 - 11:09
Loes:
lottie je bent in ghana!! maar je moet wel terug smsen hoor! haha ben je veilig aangekomen, is het mooi, geweldig en warm?
heeeeel veel liefs en knuffels xx -
17 November 2008 - 11:11
Loes:
heeeeel veel liefs en knuffels xx -
17 November 2008 - 13:34
Leslie:
hahahhaha loesis vet enthousiast, maar liefst twee keer! maar ik moet zeggen, ik ben ook superbenieuwd lot!! jeej:D:D
kuss -
17 November 2008 - 16:02
Ina:
Lotte, ik heb me op 2 adressen aangemeld zodat ik zo snel mogelijk op de hoogte ben...
Heb je het leuk daar en ist lekker warm? Veel liefs, we horen van je!mama -
17 November 2008 - 20:43
Monique:
He lieve Lot! Goeie reis gehad? Het feest zondag in de Kroon was super. Heeel erg druk en gezellig. Ik heb je wel gemist!
Dag meisje, ben benieuwd wat je allemaal gaat meemaken.
Dikke kuz -
19 November 2008 - 09:56
Lia:
lieve lotte,
natuurlijk worden we fantastisch op de hoogte gehouden door Roissy! Een goed teken dat je moet wennen, want dat betekent dat je echt in een andere wereld bent terecht gekomen!!
Elke ochtend, als ik Roissy wakker maak, zie ik je even. Je jurk hangt zo lief aan de muur en als ik er vanuit mijn ooghoek naar kijk, is het net of je er echt bent!
Fijn dat je eerst een week hebt om ee beetje te wennen. Ik ben benieuwd wat er verder gaat komen! Liefs, Lia.